Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dezerty, zmrzliny, mlsání

Všechny recepty na RAW jídla najdete na nových stránkách - http://www.raw-dagmar.estranky.cz/

Kokosový dortík    a-kokosovy-dort---rez.jpg

Korpus: 

  • 100 g mandlí
  • 33 g datlí
  • 33 g sušených švestek

Náplň:

  • 1 banán
  • 1 jablko
  • kokos dle potřeby

Mandle, datle a švestky rozmixujeme na soudržnou hmotu. Do formy dáme potravinářskou folii, upěchujeme těsto na korpus. 

Na náplň rozmixujeme banán s jablkem a podle potřeby zahustíme kokosem.

Navršíme na těsto, ozdobíme kokosem a goji.

Necháme na mrazáku ztuhnout.

Kokosovo-meruňkový koláč     kokosovo-merunkovy-kolac-a.jpg

Těsto:

  • jáhlový základ umletý na mlýnku na mák
  • mandle
  • datle
  • agáve sirup, nebo med
  • rozinky
  • jablko
  • nepražené kakao

Náplň:

  • meruňky
  • agáve sirup (med)
  • kokos

Černo-černý koláč  aaa-001.jpg

1.vrstva

  • černý sezam
  • sušené švestky bez pecky


2. vrstva

  • mák
  • med nebo agáve sirup
  • jablka
  • šťáva z 1/2 citronu
  • pohankový základ na zahuštění


Dekorace

  • jablka
  • citronová šťáva


1. Vrstva:

 Sezamová semínka přes noc namočíme do vody, druhý den usušíme.  Sezamový základ a švestky rozmixujeme. Těsto natlačíme na dno formy.
2. vrstva:

Mák umeleme, nebo rozmixujeme. Přidáme agáve sirup, nebo med. Přidáme jablka a šťávu z citronu, vše mixujeme najemno. Podle potřeby zahustíme pohankovým základem.  Směs v rovnoměrné vrstvě naneseme na základ.
Dekorace:

Jablka nakrájíme na jemné plátky, namočíme do citronové šťávy a pokryjeme makovou vrstvu.

Jáhlové kuličky      jahlove-kulicky-1.jpg

  • jáhlový základ umletý na mlýnku na mák
  • mandle
  • datle
  • agáve sirup, nebo med
  • rozinky
  • jablko
  • nepražené kakao
  • kokos a kakao na obalení
 
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA